Cu excelentă reputație, societatea Prunaru & Asociații practică avocatura de mai mult de 10 ani. Echipa noastră de avocați lucrează cu pasiune, îndrăzneală și creativitate, oferind consiliere juridică de cel mai înalt standard. De-a lungul anilor am reușit să păstrăm încrederea clienților noștri, conștienți că o relație solidă se construiește pe succes. Înțelegând că fiecare client se confruntă cu probleme specifice, concepem strategii individuale pentru a răspunde cât mai eficient intereselor lui.


Preocuparea pentru performanță ne-a determinat să oferim consultanță într-o arie vastă de domenii juridice:

• Drept civil & comercial
• Drept penal
• Legislația în domeniul insolvenței și lichidării
• Drept financiar-bancar
• Legislația în domeniul asigurărilor
• Drept imobiliar
• Legislația în domeniul proprietății intelectuale
• Drept fiscal


Etosul Nostru

Fără a fi supradimensionată, societatea Prunaru & Asociații, practică avocatura cu scopul de a realiza obiectivele clienților și nu pentru a maximiza orele facturabile. Munca alături de echipa noastră devine astfel o experiență plăcută pentru clienți, indiferent de circumstanțele în care se desfășoară. Acordăm întotdeauna timpul necesar pentru a asculta problemele clienților noștri, pentru a identifica ceea ce este cu adevărat important și pertinent în fiecare cauză, selecționând ulterior cel mai eficace demers juridic pentru soluționarea oricărui litigiu.

Abordarea flexibilă și adaptată ne permite să structuram echipe multi-disciplinare de proiect în cadrul fiecăruia dintre domeniile noastre de expertiză. Lucrăm împreună cu clienții pentru a le oferi acestora soluții juridice inovatoare și creative în scopul asigurării succesului în demersurile pe care le întreprindem.

Statutul independent ne-a permis să dezvoltăm societatea în modul în care am considerat că servește cel mai bine interesul clienților noștri. Procesul decizional simplu, dimensiunea societății ușor de gestionat și angajamentul pentru performanță ne-au asigurat o excelentă reputație la nivel național și internațional.


Principiul nostru de baza   

Prunaru & Asociații se angajează să ofere servicii legale la cel mai înalt nivel. Ne vom aloca întotdeauna timpul necesar pentru a vă înțelege, pentru a înțelege problemele dvs. juridice, oricât ar fi de complexe, și pentru a lucra la obținerea succesului dvs.
Claudiu Prunaru

Asociat coordonator