Echipa noastră lucrează cu pasiune, îndrăzneală și creativitate pentru a oferi clienților noștri servicii juridice la cel mai înalt nivel și de cea mai mare valoare. De-a lungul anilor am muncit din greu pentru a construi o companie puternică, oferind multitudine de servicii juridice, dar mai important, pentru a câștiga și a păstra încrederea clienților noștri, știind că o relație puternică și încrederea se construiesc pe baza succesului clienților noștri.

Vă rugăm să alegeți un domeniu de servicii juridice românești din cele de mai jos:1Comercial și civil

Oferă servicii juridice de drept civil și comercial, beneficiind de specializare și experiență. În cadrul firmei noastre avocații specializați în drept civil și comercial asistă clienții în litigii comerciale și în procese ținând de orice jurisdicție.

Detalii

2Drept penal

Prunaru & Asociații oferă consiliere experimentată și de încredere pentru asigurarea apărării în materie penală. Profesioniștii noștri, avocați de drept penal, beneficiază de experiență și cunoștințe în toate domeniile serviciilor de drept penal.

Detalii

3Insolvenței & lichidării

Împreună, Prunaru & Asociații și firma noastră parteneră în practica insolvenței, EOS Insolvency, fac din domeniul legislației insolvenței & lichidării punctul central al practicii noastre. Avocații specializați în insolvență din cadrul firmei noastre au experiență în orice domeniu care ține de legislația insolvenței din România.

Detalii

4Financiar - bancar

Echipa noastră care se ocupă de servicii juridice de drept financiar-bancar are experiență extinsă privind tranzacțiile bancare ale creditorilor și debitorilor sub orice aspect care ține de finanțe. Avocații specializați în dreptul financiar-bancar din cadrul firmei noastre sunt la dispoziția dvs. pentru toate exigențele juridice financiar-bancare.

Detalii

5Asigurări

Prunaru & Asociații beneficiază de cunoașterea în profunzime a industriei asigurărilor și a reglementărilor referitoare la aceasta. Serviciile juridice privind asigurările pe care noi le oferim vă oferă consiliere în toate aspectele care țin de asigurări, reasigurări, reglementare și conformitate, și rezolvarea conflictelor.

Detalii

6Drept imobiliar

Avocații specializați în drept imobiliar consiliază un mare număr de clienți interni și internaționali, oferind servicii juridice de drept imobiliar, cu experiența și cunoștințele necesare în orice chestiune juridică imobiliară.

Detalii

7Proprietate intelectuală

Noi recunoaștem valoarea ideii și a mărcii, oferind servicii juridice în domeniul proprietății intelectuale, pentru a proteja și întări drepturile de proprietate intelectuală ale clienților noștri, ca parte din strategia generală de afaceri.

Detalii

8Drept fiscal

Firma Prunaru & Asociații are avocați specialiști în dreptul fiscal, cu zece ani de experiență în lucrul cu legislația fiscală românească și internațională, corporatistă și de afaceri. Vă oferim servicii juridice din domeniul fiscalității, actualizate pentru a vă asigura securitatea financiară permanentă.

Detalii