Legislația privind insolvența și lichidarea în România

Colaborarea cu societatea de insolvență parteneră EOS Insolvency SPRL a făcut din dreptul insolvenței unul dintre domeniile principale de practică ale societății Prunaru & Asociații.

Reprezentăm companii naționale și internaționale, indiferent de calitatea procesuală, creditori sau debitori, în toate etapele procedurii de reorganizare judiciară și de insolvență, pornind de la consiliere în prevenirea insolvenței comerciale, consiliere în cadrul procedurilor de renegociere amiabilă a creanțelor sau a condițiilor acestora, întocmirea planului de reorganizare și verificarea posibilităților de redresare ale companiilor, gestionarea procedurilor de insolvență și terminând cu gestionarea procedurilor de lichidare judiciară sau voluntară a societăților. În egală măsură, acordăm asistență persoanelor cărora li se solicită atragerea răspunderii, civile sau penale, în procedurile judiciare conexe procedurilor de insolvență.

Activitatea avocaților societății, specializați în dreptul insolvenței, are la bază nu numai o bogată experiență profesională dar și o rețea logistică bine structurată atât la nivel național cât și internațional, ceea ce ne permite abordarea eficientă a unor dosare complexe.


Pentru mai multe informații referitoare la legislația privind insolvența și lichidarea în România, vizitați site-ul EOS la: http://www.eos-insolvency.ro/en/presentation