Dreptul fiscal din România

Ulterior aderării României la Uniunea Europeană, dreptul fiscal a cunoscut modificări majore, reglementările în domeniu fiind complexe şi uneori contradictorii. Din această perspectivă, atât pentru societățile românești cât şi pentru societățile cu capital străin sau persoanele fizice, dinamismul dreptului fiscal poate constitui o provocare. În acest context, consilierea juridică este esențială iar atunci când este acordată de o echipă experimentată, constituie premiza pentru a activa cu succes în Romania.

Prunaru & Asociații dispune de experiența şi calificarea necesară în acest scop şi oferă cu regularitate clienților săi informații relativ la schimbările legislative care i-ar putea afecta. Aceasta ne-a permis elaborarea de strategii care au condus la identificarea celor mai bune soluții fiscale pentru persoanele fizice şi morale pe care le consiliem. În domeniul dreptului fiscal societatea acordă consultanță la orice nivel, de la probleme cotidiene de natură fiscală, la insolvențe, restructurare corporativă și litigii internaționale de amploare.

Dacă aveți nevoie să vă asigurați că viitorul financiar este sigur și aveți nevoie de avocați specializați în dreptul fiscal românesc, nu ezitați să ne contactați.