Dreptul imobiliar românesc

Acordăm consultanță la nivel național și internațional în procesul de achiziție atât persoanelor fizice cât şi profesioniștilor: dezvoltatori, creditori, bănci, investitori, companii de asigurare, arhitecți, ingineri, proiectanți şi antreprenori. În portofoliul societății Prunaru & Asociații se regăsesc investitori străini, proprietari de instituții și companii, entități guvernamentale, companii de construcții și brokeraj.

Echipa noastră de juriști este capabilă să abordeze proiecte de construcții publice sau private, de orice nivel, lucrând cu antreprenori generali, subcontractanți, furnizori de materiale, asigurători și beneficiari. Indiferent de complexitatea tranzacției sau a proiectului, Prunaru & Asociații dispune de experiența și cunoștințele necesare pentru rezolvarea oricărei probleme juridice din domeniul tranzacțiilor imobiliare.

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de drept imobiliar românesc pentru tranzacții transfrontaliere, nu ezitați să ne contactați


Legi despre tranzactii transfrontaliere

Firma Prunaru & Asociații este specializată de asemenea în tranzacții imobiliare transfrontaliere pentru achiziția și luarea în leasing de proprietăți în România.

Echipa noastră dedicată de avocați specializați în drept imobiliar românesc implementează structuri eficiente și solide pentru tranzacții imobiliare din România de mare complexitate, inclusiv achiziția de proprietăți imobiliare, dezvoltarea și finanțarea de strategii pentru proiecte imobiliare, proiecte imobiliare în parteneriat privat sau public, proiecte de infrastructură și leasing. Avocații specializați în drept imobiliar românesc din cadrul firmei noastre sunt la curent cu toate modificările din legislația imobiliară din România și oferă întotdeauna consiliere clienților cu privire la toate reglementările curente referitoare la dezvoltarea și finanțarea oricărui proiect imobiliar.

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de drept imobiliar românesc pentru tranzacții transfrontaliere, nu ezitați să ne contactați